Oversikt

Det viktigste for oss er dine ønsker og behov, uansett om du gjerne vil legge ny plen, grus eller kanskje slupe gulv. Våre medarbeidere er engasjert på små og enkle oppdrag, like mye som på store prosjekter med de mest krevende oppdragene, så de kan legge alt fra klikkparkett til de mest avanserte mønstergulv.

Ved siden av gulvsliping av parkett- og tregulv, kan vi gjerne tilby alle typer arbeid, bl. a. lakkering og oljing av alle typer tregulv, planering, grus- og plenlegging.

Vi hjelper deg med hele prosessen ved å gi deg råd om undergulv, veiledning i forhold til valg av parkett til boligen, legging av parkett og et siste strøk med hardvoksolje for den ypperste finishen.

  • Parkett

  • Klikk parkett

  • Heltre parkett

  • Mosaikk parkett

  • Fiskeben og mønstergulv

  • Laminat

Våre ansatte har faglig kompetanse og lang erfaring med sliping og behandling av alle typer tregulv. De er veldig engasjert både i små og store prosjekter og hjelper deg med å velge farge, materiale og gir deg estetiske råd og alt når det gjelder overflatebehandling. å levere over forventninger

Sliping er et miljøbevisst alternativ til å skifte parkett. Ved å slipe bidrar man til å redusere behovet for nedhogging av skogsarealer rundt i verden.

Du får velge forskjellige behandlinger etter sliping:

Lakkering

Voksing

Når gulvet er nyslipt, har du valgfrihet når det gjelder overflatebehandling. Det er viktig å tenke på behovet for slitestyrke, vedlikehold og ikke minst utseende.

FARGEDE GULV

De fleste lyse tresorter er passende for farging, også eik. Innfarging er en mellombehandling før lakk eller olje i toppsjiktet.

Det er ikke så enkelt for alle å se om det er behov for gulvavretting, men det er en forutsetning at undergulvet er rett. Vi kan gi deg råd om hva som er nødvendig for gulvet ditt, og våre kyndige fagpersoner kommer på befaring og utfører avrettingen.

For mindre kvantum pumper vi ut massen fra eget håndholdt utstyr, mens ved store kvantum kommer vi med pumpebil og pumper massen inn via håndholdte slanger. Løsningene våre er egnet for alt fra nybygg og rehabilitering, til offentlige lokaler og private boliger. Produktene vi bruker er høykvalitetsprodukter.

Avhengig av hvor mye gulvet ditt blir belastet, er det gjenstand for naturlig slitasje. Over lengre tid kan det forekomme bruksmerker på overflaten, derfor anbefaler vi forebyggende tiltak og regelmessig vedlikehold.


Pappbeskyttelse for gulv og vegger