Oversikt  /  Legging og montering  /  Sliping og behandling  /  Gulvavretting  /  Vedlikehold og tips  

 Planlegger du å renovere gulvet i hjemmet ditt? Ønsker du å installere en vakker og holdbar parkett som vil tilføre varme og eleganse til rommet? Da er du på rett sted!

Vår bedrift tilbyr førsteklasses parkettinstallasjonstjenester for hjemmet ditt, kontoret eller ethvert annet rom som krever gulv av høy kvalitet. Våre eksperter på parkettinstallasjon har lang erfaring og bruker den nyeste teknologien og utstyret for å sikre at gulvet ditt ikke bare ser vakkert ut, men også er holdbart og motstandsdyktig mot slitasje.

Vi har et bredt utvalg av parkett i ulike stiler, farger og mønstre, slik at du kan finne den perfekte parketten som passer dine behov og smak. Vi tilbyr også sliping og lakkeringstjenester for parketten for å sikre at gulvet ditt ser strålende ut og varer i mange år.


Kontakt oss i dag og bestill en gratis befaring! Våre eksperter vil gjerne hjelpe deg med å velge den beste løsningen for hjemmet ditt og tilby deg en konkurransedyktig pris for våre parkettinstallasjonstjenester. Den nye parketten din venter!